Σιδηρόδρομος: Ακινητοποιήθηκε για δύο ώρες αμαξοστοιχία στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Πάνω από 300 άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για περισσότερες από δύο ώρες ταλαιπωρήθηκαν οι 300 επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC50 το πρωί της Τρίτης εξαιτίας ακινητοποίησης του τρένου λόγω τεχνικής βλάβης. Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε στις 10:10 το πρωί, κοντά στη σήραγγα της Όθρυος.
Για την αποκατάσταση του προβλήματος στάλθηκε άμεσα εφεδρική μηχανή έλξης, η οποία μετέφερε τον συρμό έως τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε η αντικατάσταση της μηχανής. Στη συνέχεια το τρένο συνέχισε κανονικά την πορεία του προς τη Θεσσαλονίκη, αναχωρώντας από τη Λάρισα με καθυστέρηση 126 λεπτών.
Όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι περίπου 300 επιβάτες ενημερώνονταν διαρκώς για την εξέλιξη του περιστατικού, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμονής τους διανεμήθηκαν νερά και σνακ. Παράλληλα, η Hellenic Train γνωστοποίησε ότι διερευνώνται τα αίτια της βλάβης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς το επιβατικό κοινό για την υπομονή και την κατανόησή του.
Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Από θαύμα σώθηκε ένοικος - Αγωνία για το σκυλάκι της που αγνοείται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



