Λαύριο: Χρέωναν «χρυσές» τις κούρσες - Χειροπέδες σε 4 οδηγούς ταξί για υπερχρεώσεις
Χρέωναν δυσανάλογα ποσά για τις αποστάσεις που έκαναν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε τέσσερις συλλήψεις οδηγών ταξί στο Λαύριο προέβησαν το πρωί της Δευτέρας(6/7) οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, καθώς οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εισέπραξαν κόμιστρα υψηλότερα από τα προβλεπόμενα, επιβαρύνοντας παράνομα τους πελάτες τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τους ελέγχους της Τροχαίας, τρεις από τους συλληφθέντες, ηλικίας 32, 37 και 57 ετών, εισέπραξαν 200 ευρώ αντί για 150 ευρώ, που ήταν το νόμιμο κόμιστρο, προκειμένου να μεταφέρουν επιβάτες από το λιμάνι του Λαυρίου προς την Ακρόπολη και πίσω, μία διαδρομή με επιστροφή.
Ο τέταρτος οδηγός, ηλικίας 60 ετών, φέρεται να χρέωσε 12 ευρώ αντί για 4 ευρώ για τη μεταφορά επιβάτη από το κέντρο του Λαυρίου έως το λιμάνι, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου.
Σε βάρος και των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για είσπραξη κομίστρου μεγαλύτερου από το νόμιμο, ενώ παράλληλα τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας
Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»
Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



