Κυψέλη: Τα ερωτήματα για το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα και το «κλειδί» για την ταυτοποίηση
Οι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν την κρίσιμη απάντηση για την ταυτότητα της γυναίκας αλλά και περί του τι οδήγησε στον θάνατό της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κυψέλη, μετά τον εντοπισμό πτώματος αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το μεσημέρι του Σαββάτου (18/07), σε εγκαταλελειμμένο κτήριο επί της οδού Ευελπίδων.
Μέχρι το βράδυ συνεχίζονταν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Ευελπίδων, με την έρευνα να έχει πλέον αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Οι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν την κρίσιμη απάντηση για την ταυτότητα της γυναίκας αλλά και περί του τι οδήγησε στον θάνατό της. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο και φυλάσσεται από αστυνομική δύναμη. «Κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει το δείγμα DNA που θα ληφθεί, το οποίο θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και θα συγκριθεί με γενετικά προφίλ προσώπων που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, καθώς και με άλλα διαθέσιμα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.
Το χρονικό της φρίκης
Η βαλίτσα εντοπίστηκε από άστεγο στον οποίο έκανε εντύπωση η έντονη δυσοσμία. Παρατήρησε ένα πόδι να εξέχει από αυτή και κάλεσε την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί υπολογίζουν ότι πρόκειται για σορό γυναίκας ύψους περίπου 1,65. Φορούσε σορτσάκι και μπλουζάκι και ως προς το χρώμα μαλλιών της με επιφύλαξη φαίνεται να είναι καστανόξανθες οι τρίχες μαλλιών της όμως αυτό μπορεί να είναι και αποτέλεσμα χρωματισμού από τα υγρά της αποσύνθεσης.
Η σορός ήταν τυλιγμένη σε σακούλα και στριμωγμένη στην βαλίτσα, αλλά λόγω του τυμπανισμού ήταν αδύνατο να διαπιστωθεί εξ όψεως αν έφερε εμφανή χτυπήματα.
Αρχικά, οι υποψίες έπεσαν σε συγκεκριμένη αγνοούμενη γυναίκα, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο είναι μεγάλη η χρονική απόκλιση αφού ο ιατροδικαστής υπολογίζει πως ήταν νεκρή περίπου 6-7 ημέρες.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



