Ομηρία στη Νίκαια: «Τρεις μέρες φώναζε η γυναίκα» - Τι αποκαλύπτει γείτονας
«Τσακώθηκαν, ακούστηκαν ουρλιαχτά και οι γείτονες πήραν τηλέφωνο τις Αρχές»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Τρεις μέρες φώναζε η γυναίκα» ανέφερε γείτονας σχετικά με το περιστατικό ομηρίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/9) στην οδό Σοφοκλέους 20 στη Νίκαια.
Σχετικά με το συμβάν σήμερα δήλωσε πως ο 49χρονος και η 44χρονη «τσακώθηκαν, ακούστηκαν ουρλιαχτά και οι γείτονες πήραν τηλέφωνο τις Αρχές».
Ο γείτονας σημείωσε πως ο 49χρονος την απείλησε και τη κλείδωσε στο σπίτι, ενώ πρόσθεσε πως ο άνδρας ενδέχεται να ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Παράλληλα υποστήριξε ότι το ζευγάρι έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα όπου ο δράστης κρατούσε τη σύζυγό του. Ο άνδρας βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛΑΣ, ενώ η γυναίκα, η οποία άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν οπλοφορούσε, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα.
Η ΕΛΑΣ κλήθηκε από γείτονες που ανέφεραν ότι ακούν φωνές από το διαμέρισμα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε.

Αυθαίρετα κατηγορίας 5: Ποια δημόσια κτίρια νομιμοποιούνται - Χαραμάδα και για άλλα κτίρια στο μέλλον
Το σχέδιο για ένα νέο χωριό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας μετά τον Daniel - Τι προβλέπεται για τη μετεγκατάσταση
Η Γκίλφοϊλ που δεν την γλύτωσε, ο αριθμός που χαλάει ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ και ο λογαριασμός του ΔΝΤ
Πώς βλέπει η Αθήνα τις εξελίξεις μετά την αποπομπή Γκιλφόιλ: Το παρασκήνιο της «εξόδου» και το κρίσιμο momentum
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




