Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του Αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς
Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς Αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της 1ης Ιουνίου 2019🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον χαμό ενός στρατιωτικού θρηνούν οι ένοπλες δυνάμεις και συγκεκριμένα ο Στρατό Ξηράς, καθώς όπως έκανε γνωστό το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του, απεβίωσε Αρχιλοχίας του Στρατού Ξηράς που υπηρετούσε στην δύναμη του 308 ΠΕΒ , ενώ δρομολογούνται οι διαδικασίες για να διερευνηθούν οι αιτίες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό και δυστυχές περιστατικό.
Ο Εθελοντής Μακράς Θητείας αρχιλοχίας (ΤΧ) Ι. Μ. της δύναμης του 308ου Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης ευρισκόμενος στην οικία του το Σάββατο το βράδυ αισθάνθηκε αρχικά αδιαθεσία και στη συνέχεια εξέπνευσε, ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ.
Ήταν 41 ετών και πατέρας 1 παιδιού. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αλεξανδρούπολη: Ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος Τούρκων για ακίνητα και επιχειρήσεις - Έντονη ανησυχία στην περιοχή
Οδοντωτός: Οι αρμόδιοι καλούν τον αναρμόδιο να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό» για να ανοίξει το τρενάκι των Καλαβρύτων
Η στρατηγική της μίας κάλπης για ΝΔ, το παράθυρο για εκλογές και ο Καμμένος που χτυπά Σαμαρά για να ακούει το Μαξίμου
«Φούντωσαν» τα σενάρια για μίνι ανασχηματισμό - Τι θα γίνει με τον γραμματέα της ΝΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




