Με… Νταλάρα και σπάσιμο πιάτων γιόρτασε ο Σέρβος ΥΠΕΞ στην παραλία Κατερίνης (vid)
Το... έριξε έξω ο Ίβιτσα Ντάτσιτς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας ήταν πρόσφατα καλεσμένος σε εκδήλωση του αρχηγού του συνασπισμού «Ενωμένη Σερβία» Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα στην Παραλία Κατερίνης, με την αφορμή των εγκαινίων του γραφείου του συνασπισμού στην πόλη.
Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς, εμφανώς χαλαρός, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε πολλά τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου».
Μάλιστα, στο τέλος έσπασε και ένα πιάτο – γλέντι αλά ελληνικά – ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει στον σύντομο χαιρετισμό του ότι «Η Ελλάδα είναι σπουδαία φίλη της Σερβίας. Σέρβοι κι Έλληνες είναι ίδιοι λαοί».
Διαβάστε ακόμη
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



