Επιστρέφει στη Ραφήνα ταχύπλοο με 317 επιβάτες λόγω μηχανικής βλάβης
Ο απόπλους του «superrunner» απαγορεύθηκε μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και σχετικής βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο λιμάνι της Ραφήνας επέστρεψε αυτοδύναμα το πρωί με 317 επιβάτες και 70 οχήματα, το ταχύπλοο καταμαράν «superrunner» που παρουσίασε βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του, λίγο μετά τον απόπλου του. Το πλοίο που είχε αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης εκτελούσε το δρομολόγιο Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Θήρα. Επιβάτες και οχήματα -με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας- θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "superferry" που πραγματοποιεί το ίδιο δρομολόγιο, αλλά με τελικό προορισμό το Ηράκλειο.
Ο απόπλους του «superrunner» απαγορεύθηκε μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και σχετικής βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Διαβάστε ακόμη
«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν
Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό
Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ
Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



