Καμένα Βούρλα: Δύο κολυμβήτριες κινδύνεψαν να πνιγούν
Τα ρεύματα παρέσυραν τα δυο κορίτσια στα ανοιχτά και άρχισαν να τα οδηγούν προς το νησάκι Στρογγυλή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από θαύμα σώθηκαν δύο 18χρονες κοπέλες όταν το απόγευμα της Κυριακής πήγαν για μπάνιο στην περιοχή Φάρος στα Καμένα Βούρλα.
Τα ρεύματα παρέσυραν τα δυο κορίτσια στα ανοιχτά και άρχισαν να τα οδηγούν προς το νησάκι Στρογγυλή. Οι δυο κοπέλες έδωσαν μάχη με τα ρεύματα για αρκετή ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να βγουν προς τη στεριά. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα απομακρύνονταν όλο και περισσότερο από την παραλία. Τότε άρχιζαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια. Για καλή τους τύχη ένας λουόμενος στην παράλια άκουσε τις φωνές τους και ενημέρωσε το Λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.
Σε λίγη ώρα έφτασε στα δυο κορίτσια ένα ιδιωτικό σκάφος που ήταν κοντά και το οποίο ενημερώθηκε από το Λιμενικό. Αμέσως τα περισυνέλεξε και τα μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά.
«Ευτυχώς που ήταν καλές κολυμβήτριες και άντεξαν να παλεύουν τόση ώρα με τα ρεύματα. Εάν δεν ξέρουμε την περιοχή, καλό είναι να μην ανοιγόμαστε. Εάν δεν τις άκουγε ο κύριος στην παραλία θα μπορούσε να είχαμε τραγική κατάληξη...», έλεγε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.
Πηγή: LamiaReport.gr
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



