Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής - Καρέ καρέ το βίντεο
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενέδρα σε υπαλλήλους χρηματαποστολής που μετέφεραν μεγάλο χρηματικό ποσό σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Λαυρίου, στα Γλυκά Νέρά έστησαν δύο ένοπλοι, περίπου στις έντεκα το πρωί.
Ο ένας από τους δράστες πλησίασε τον υπάλληλο που μετέφερε τη βαλίτσα με τα χρήματα, τον απείλησε με Καλάσνικοφ και τον υποχρέωσε να πέσει κάτω. Την ίδια ώρα, ο συνεργός του επιχείρησε να αρπάξει τη βαλίτσα με τα χρήματα. Όλα συνέβαιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, αφού η ληστεία έγινε στο κεντρικότερο σημείο των Γλυκών Νερών.
Τελικά ο υπάλληλος της χρηματαποστολής ενεργοποίησε το σύστημα χρωματισμού των χρημάτων, που αχρηστεύθηκαν μέσα σε ένα ...ροζ σύννεφο καπνού.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN TV
Πετράλωνα: Στο μικροσκόπιο μέτρα ασφαλείας στις οικοδομές και ανθεκτικότητα του κτιριακού αποθέματος
Την «εξάτμιση» των έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας από το Ταμείο Ανάκαμψης καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ
Η γυναίκα έκπληξη για Σαμαρά, το στοίχημα Τσίπρα στον Πειραιά και το φάντασμα του Όρμπαν
Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές της Ν.Δ.- Τα εκλογικά σενάρια που επιμένουν και η μάχη της συσπείρωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



