Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε στην Ακρόπολη
Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/7) στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μετά από εντολή που έδωσε η Λίνα Μενδώνη.
Την ίδια ώρα σε προγραμματισμό έχει μπει η συντήρηση στα κλιματιστικά (αν χρειαστεί θα τοποθετηθούν καινούργια) στα φυλάκια που γίνονται φούρνοι λόγω του καύσωνα.
Την «ικανοποίησή της για την άμεση τοποθέτηση γιατρού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης», εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων.
«Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους, εκ των οποίων η μία συνάδελφος υπέστη ηλίαση», συμπληρώνει η ανακοίνωσή της η ΠΕΥΦΑ, η οποία προσθέτει τα εξής:
«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο αρχαιολογικός χώρος θα έχει μόνιμα οπλίτη - γιατρό κατά το μεγαλύτερο διάστημα της λειτουργίας της, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών. Παράλληλα, ελπίζουμε μετά τις εντολές της νέας Υπουργού Πολιτισμού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν και τα κλιματιστικά, ώστε να είναι δυνατή η φύλαξη του αρχαιολογικού χώρου χωρίς κίνδυνο της υγείας των συναδέλφων αρχαιοφυλάκων».
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



