Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε στην Ακρόπολη
Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στρατιωτικός γιατρός τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/7) στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης μετά από εντολή που έδωσε η Λίνα Μενδώνη.
Την ίδια ώρα σε προγραμματισμό έχει μπει η συντήρηση στα κλιματιστικά (αν χρειαστεί θα τοποθετηθούν καινούργια) στα φυλάκια που γίνονται φούρνοι λόγω του καύσωνα.
Την «ικανοποίησή της για την άμεση τοποθέτηση γιατρού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης», εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων.
«Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις εργαζομένους, εκ των οποίων η μία συνάδελφος υπέστη ηλίαση», συμπληρώνει η ανακοίνωσή της η ΠΕΥΦΑ, η οποία προσθέτει τα εξής:

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο αρχαιολογικός χώρος θα έχει μόνιμα οπλίτη - γιατρό κατά το μεγαλύτερο διάστημα της λειτουργίας της, τόσο προς όφελος των εργαζομένων, όσο και των χιλιάδων επισκεπτών. Παράλληλα, ελπίζουμε μετά τις εντολές της νέας Υπουργού Πολιτισμού προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν και τα κλιματιστικά, ώστε να είναι δυνατή η φύλαξη του αρχαιολογικού χώρου χωρίς κίνδυνο της υγείας των συναδέλφων αρχαιοφυλάκων».
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Νέες μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο της Τεχεράνης - Χτυπήθηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



