Σεισμός τώρα: Ελικόπτερα και οχήματα Πυροσβεστικής περιπολούν την Αττική
Η Πυροσβεστική αναφέρει πως μέχρι τώρα υπάρχουν 15 κλήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων από ασανσέρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αμέσως μετά την εκδήλωση του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7), ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της Δυτικής Αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή. Δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας αναπτύσσονται στην περιοχή για να συνδράμουν τους πολίτες.
Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αναφορές για ζημιές, ενώ όλες οι μαρτυρίες από ανθρώπους στην Αττική, με τους οποίους ήρθε σε επαφή το ethnos.gr κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση. Άνθρωποι στη Νίκαια ανέφεραν ότι έπεσαν οι πίνακες στο σπίτι τους, ενώ στον Πειραιά ήταν και εκεί έντονο το κούνημα. Σε περιοχές της Αθήνας υπάρχουν πληροφορίες για μικροζημιές σε σπίτια, ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην Άνδρο και τη Νάξο.
Σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτι του κι έχει συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους. Η Πυροσβεστική αναφέρει πως μέχρι τώρα υπάρχουν 15 κλήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων από ασανσέρ.
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



