Σεισμός τώρα: Ελικόπτερα και οχήματα Πυροσβεστικής περιπολούν την Αττική
Η Πυροσβεστική αναφέρει πως μέχρι τώρα υπάρχουν 15 κλήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων από ασανσέρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αμέσως μετά την εκδήλωση του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7), ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ένα ελικόπτερο super puma και ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στο χώρο της Δυτικής Αττικής για να αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή. Δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας αναπτύσσονται στην περιοχή για να συνδράμουν τους πολίτες.
Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν αναφορές για ζημιές, ενώ όλες οι μαρτυρίες από ανθρώπους στην Αττική, με τους οποίους ήρθε σε επαφή το ethnos.gr κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση. Άνθρωποι στη Νίκαια ανέφεραν ότι έπεσαν οι πίνακες στο σπίτι τους, ενώ στον Πειραιά ήταν και εκεί έντονο το κούνημα. Σε περιοχές της Αθήνας υπάρχουν πληροφορίες για μικροζημιές σε σπίτια, ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και στην Άνδρο και τη Νάξο.
Σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτι του κι έχει συγκεντρωθεί σε ανοιχτούς χώρους. Η Πυροσβεστική αναφέρει πως μέχρι τώρα υπάρχουν 15 κλήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων από ασανσέρ.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



