Λαμία: Πώς «υπάλληλος της ΔΕΗ» έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Ο άνδρας με πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος ζήτησε να δει και να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένη στο Κωσταλέξι Λαμίας, όταν ένας άνδρας παρουσιάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7).
Ο δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ με πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος ζήτησε να δει και να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ. Στη συνέχεια για τον κόπο του ζήτησε 100 ευρώ παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε τις οικονομίες της.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr χωρίς να το περιμένει η 84χρονη ο «τεχνικός» επέστρεψε στο σημείο που βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από 110.000 ευρώ!
Όταν κατάλαβε την απάτη η ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Πηγή: lamiareport.gr
Οργή συγγενών για το φιάσκο στη δίκη των Τεμπών - Οι εικόνες ντροπής και το χρονικό της πρώτης ημέρας
Πότε ξεκινούν οι πρώτες πληρωμές για το Fuel Pass 2026 - Ποιοι οδηγοί είναι διπλά κερδισμένοι
Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης του αεροσκάφους της Air Canada Express με το πυροσβεστικό όχημα στη Νέα Υόρκη
Φρίκη με youtuber που δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του και έστησε ψεύτικο livestream για άλλοθι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



