Σκιάθος: Θρήνος για τον ψαροντουφεκά που χτυπήθηκε από ταχύπλοο
Ο χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ταυτοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η σορός του άτυχου 64χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος νωρίτερα χτυπήθηκε θανάσιμα από ταχύπλοο στο κεφάλι, ανοιχτά της νησίδας Τσουγκριά στη Σκιάθο.
Πρόκειται για τον ιδιαίτερα αγαπητό στην πόλη του Βόλου και στη Μαγνησία, καθηγητή Γιώργο Αμβράζη, με την τραγική είδηση να προκαλεί σοκ και απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Εν τω μεταξύ, ο χειριστής του ταχύπλοου, ηλικίας 45 ετών, ο οποίος παρέμεινε στο σημείο, ανασύροντας το θύμα του δυστυχήματος, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Την ίδια ώρα οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος στο νησί, στο πλαίσιο της Προανάκρισης, διερευνούν την υπόθεση για την εξακρίβωση των ακριβών συνθηκών του δυστυχήματος, έχοντας παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή: LamiaReport.gr
Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός: Αμετακίνητος ο Μαρινάκης - Ο Κώτσηρας στη θέση του Κυρανάκη
«Κραυγή» από το Νοσοκομείο Νίκαιας: Ξέμεινε από αναλώσιμα, υγειονομικά υλικά και καθαριστικά
Γιατί ο Τσίπρας είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις και οι προϋποθέσεις για αυτοδυναμία ΝΔ: Ο Δημήτρης Μαύρος αναλύει
Η επιστήμη του τέλους: Για ποια πράγματα μετανιώνουν περισσότερο οι άνθρωποι λίγο πριν πεθάνουν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



