Μετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει τουρίστρια στην Σαντορίνη
Εξετάζεται αν ο φερόμενος ως δράστης εμπλέκεται, παράλληλα, και σε κύκλωμα νομιμοποίησης μεταναστών.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Σαντορίνη, το απόγευμα της Τρίτης (6/8), μετά από καταγγελία τουρίστριας ότι ο φερόμενος ως δράστης αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Η 21χρονη τουρίστρια, η οποία κάνει διακοπές στο νησί, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Θήρας το πρωί της Τρίτης και κατήγγειλε ότι ένας αλλοδαπός αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε συνουσία τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.
Από τις περιγραφές οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του 33χρονου, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα, και αργά το απόγευμα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πλαστά δελτία αιτήσαντος διεθνή προστασία με τις αρχές να εξετάζουν την πιθανότητα εμπλοκής του σε κύκλωμα νομιμοποίησης μεταναστών.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βρέθηκε στο σημείο όπου γυρίστηκαν οι «Διπλοπενιές» – Η φωτογραφία 60 χρόνια μετά
Δυστύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης - «Κανείς δε φορούσε κράνος»
Νεκρά 43 αγόρια για να «γίνουν άνδρες»: Το βάρβαρο έθιμο στη Νότια Αφρική που προκαλεί φρίκη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το εντυπωσιακό βίντεο για το νέο αμυντικό σύστημα και το μήνυμα Δένδια στην ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



