Δεκαπενταύγουστος: Επιστροφή πινακίδων από τον δήμο Αθηναίων
Σε ποιες περιπτώσεις δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή των πινακίδων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιστροφή των πινακίδων που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας εν όψει του Δεκαπενταύγουστου ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3:00 το απόγευμα.
Ωστόσο, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Κανένα μέτρο ασφαλείας», καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο - Εργοδότες δεν εκκένωναν εργοστάσια
Άργος: Το κρίσιμο ερώτημα για τους πυροβολισμούς των αστυνομικών στον 20χρονο - Αναμένεται η βαλλιστική
Τάσεις MRB: Πρωτιά της ΝΔ και άνοδος Τσίπρα - Χάνουν έδαφος ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη - Ηταν πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




