Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Γλυκορρίζι Μεσσηνίας και Αγκώνα Κεφαλονιάς
Εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Γλυκορρίζι του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία.
Στο σημείο πάντως εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
Στο μεταξύ, η δεύτερη φωτιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στην περιοχή Αετός, του δήμου Τριφυλίας, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο.
Επίσης, υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή Αγκώνας, στην Κεφαλονιά. Η φωτιά έκαψε πάνω από 30 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ για την κατάσβεση της επιχείρησαν 7 οχήματα με 12 πυροσβέστες, καθώς και πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ.
Σημειώνεται ότι δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές.
Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



