Θεσσαλονίκη: Έφθασαν στο λιμάνι τα λεωφορεία για τους πρόσφυγες
Αργά το απόγευμα θα μεταφέρουν τους αιτούντες άσυλο στο Κιλκίς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφθασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα πρώτα τουριστικά λεωφορεία στα οποία θα επιβιβαστούν οι περίπου 640 πρόσφυγες που έχουν αιτηθεί άσυλο από τη Λέσβο.
Οι πρόσφυγες θα επιβιβαστούν σε 21 λεωφορεία νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να μεταφερθούν στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, ενώ στο λιμάνι υπάρχουν και διερμηνείς για την υποστήριξη της διαδικασίας.
Το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί η άφιξη και δεύτερου πλοίου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα μεταφέρει άλλα 722 άτομα από τη Λέσβο σε καμπ της Βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη
Επιστρέφουν με C-130 στην Ελλάδα τα επτά αδικοχαμένα «αετόπουλα» - Τρισάγιο στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι κηδείες της Σταυρούλας, της Αναστασίας, της Αγάπης που έχασαν τη ζωή της στη «Βιολάντα»
Συναγερμός για τοξικά κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στα μήλα - Τι δείχνει έρευνα για 13 ευρωπαϊκές χώρες
Η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της Eurovision
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



