Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Το «πορτραίτο» του εμπρηστή στα χέρια της Πυροσβεστικής (vid)
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας άνδρας, κάτοικος Νέας Μάκρης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το προφίλ του εμπρηστή της Νέας Μάκρης. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, οι κάτοικοι, οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και οι πυροσβέστες υποστηρίζουν πως πρόκειται για σχέδιο εμπρηστών.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, στο κάδρο των ερευνών έχει μπει ένας άνδρας, κάτοικος Νέας Μάκρης, με συγκεκριμένο κούρεμα, ο οποίος οδηγεί μοτοσικλέτα. Οι Αρχές έχουν πάρει κατάθεση από τον ίδιο και τον έχουν στο μικροσκόπιο.
Η φωτιά στη Νέα Μάκρη ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Οι κάτοικοι βγήκαν από νωρίς στους δρόμους ενώ άμεσα έφθασαν στο σημείο τόσο ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, όσο και στελέχη της κυβέρνησης για να εποπτεύσουν τις διαδικασίες κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Πολλοί, μάλιστα, θυμήθηκαν τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει στην ανατολική Αττική.
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



