Σώτη Τριανταφύλλου: Γιατί πρότεινα να καταργηθεί η αργία της 17ης Νοεμβρίου (vid)
Σε διευκρινίσεις προχώρησε η Σώτη Τριανταφύλλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου εξέφρασε την άποψη πως «η κατάργηση της αργίας στις 17 Νοεμβρίου ίσως βοηθήσει».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Τριανταφύλλου διευκρίνισε πως η πρότασή της δεν αποσκοπεί στην υποβάθμιση του ιστορικού γεγονότος και της αντιδικτατορικής δράσης των εξεγερθέντων, αλλά στο να τερματιστεί η εκμετάλλευση του Πολυτεχνείου από στοιχεία που παραχαράσσουν την ιστορική αλήθεια.
Σημείωσε πως η αργία συμβάλλει στη «νεφέλη» που περιβάλλει το Πολυτεχνείο, με συνέπεια τα γεγονότα του 1973 να μην τοποθετούνται σωστά στην Iστορία μας.
Η Σώτη Τριανταφύλλου πρόσθεσε πως η βελτίωση της εικόνας των Εξαρχείων απαιτεί χειρουργικές παρεμβάσεις που αφορούν και την πολεοδομία. Η Αστυνομία δεν αρκεί και η μεγάλη παρουσία της στην ιστορική συνοικία δεν θα πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια, συμπλήρωσε.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



