Λαμία: Στο Νοσοκομείο 42χρονος μετά από επίθεση αδέσποτων
Σύμφωνα με την καταγγελία την ώρα που ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τρία σκυλιά που έχουν κάνει σπίτι τους την περιοχή, του επιτέθηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία ακόμη καταγγελία για επίθεση αδέσποτων σε περιοχή της Λαμίας με την φωτογραφία μάλιστα να μαρτυρά για το μέγεθος της επίθεσης που δέχθηκε ένας 42χρονος συμπολίτης μας.
Σύμφωνα με την καταγγελία την ώρα που ο άνθρωπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στην οδό Φοίνικος (κάτω από την Αγία Σοφία), τρία σκυλιά που έχουν κάνει σπίτι τους την περιοχή, του επιτέθηκαν και ένα από αυτά τον δάγκωσε στο δεξί του πόδι.
Ο άνθρωπος κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για να περιποιηθεί το τραύμα, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.
Όπως επισημαίνει στο LamiaReport μια μητέρα που μένει στη συγκεκριμένη περιοχή, αυτή και κάποιοι ακόμη γείτονες, πολλές φορές πηγαίνοντας τα παιδιά τους στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, χρειάστηκε να τα προστατεύσουν από τα συγκεκριμένα σκυλιά.
Όλοι τους έχουν απευθυνθεί στο Δήμο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει φροντίσει για την απομάκρυνσή τους και παρά το γεγονός ότι το δημοτικό σχολείο απέχει μόλις 150 μέτρα από το σημείο.
Το θέμα δυστυχώς των αδέσποτων είναι πολύ έντονο στην πόλη της Λαμίας και η σωστή διαχείρισή του μέσα στο πλαίσιο του νόμου και της φιλοζωίας, πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή.
Πηγή: LamiaReport
Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
«Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



