Θεσσαλονίκη: Γιατρός καταδικάστηκε για «φακελάκι», αλλά επιστρέφει στην εργασία του (vid)
Μετά την ποινική καταδίκη του γιατρού, το Πειθαρχικό Συμβούλιο έκρινε ότι μετά την τέλεση των αδικημάτων ο παιδοχειρουργός επέδειξε καλή συμπεριφορά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παιδοχειρουργός σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, παρότι καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για «φακελάκι», επιστρέφει στα καθήκοντα του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου μέσα σε τρεις μήνες.
Αυτό αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού των ΑΕΙ για τον πανεπιστημιακό παιδοχειρουργό, ο οποίος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω με την κατηγορία ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από 20χρονο ασθενή.
Ο γιατρός καταδικάστηκε τόσο πρωτόδικα σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, όσο και σε δεύτερο βαθμό από το Πενταμελές Εφετεία Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με ελαφρυντικά, και εκκρεμεί αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο.
Μετά την ποινική καταδίκη του γιατρού, το Πειθαρχικό Συμβούλιο έκρινε, μεταξύ άλλων, ότι μετά την τέλεση των αδικημάτων ο παιδοχειρουργός επέδειξε καλή συμπεριφορά και υπήρξε συνεπής στις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, γι' αυτό του επέβαλε την ποινή της προσωρινής παύσης τριών μηνών. Έτσι επιστρέφει στα καθήκοντά του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



