Β. Αιγαίο: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προσφυγικές ροές
Περίπου 300 άτομα έφτασαν μέσα σε μόλις έντεκα ώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αμείωτους ρυθμούς, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί όσο διαρκούν οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, εξελίσσεται η άφιξη προσφυγικών ροών στα νησιά του Bορείου Αιγαίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μόλις 11 ώρες, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11:00 της ίδιας μέρας, συνολικά 289 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου, εκ των οποίων οι 111 στη Λέσβο, οι 33 στη Χίο και οι 145 στη Σάμο.
Ιδιαίτερα αυξημένες ήταν οι προσφυγικές ροές και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε 24 ώρες πέρασαν στα νησιά 648 πρόσφυγες και μετανάστες. Από αυτούς οι 273 στη Λέσβο, οι 76 στη Χίο και οι 299 στη Σάμο.
Γιατί το Ιράν επιμένει να συμπεριληφθεί ο Λίβανος στις συνομιλίες για εκεχειρία - Ο ρόλος της Χεζμπολάχ
Συγκλονισμένη η διοικήτρια του Καραμανδάνειου για το 10 μηνών βρέφος που κακοποιήθηκε - «Να μη μείνουμε σιωπηλοί»
Σιωπηρή απειλή στα έγκατα της Ιαπωνίας: «Ξυπνάει» το υπερηφαίστειο που είχε αφανίσει προϊστορικό πολιτισμό
Ασύλληπτο περιστατικό: Κλέβει τσάντα με αυγό Fabergé αξίας εκατομμυρίων ευρώ και την δίνει για τη δόση του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



