Στο δόκανο του Λιμενικού και το δεύτερο ταχύπλοο των ναρκέμπορων
Για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα χέρια των λιμενικών αρχών φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και το δεύτερο ταχύπλοο που την περασμένη Παρασκευή 27/09 μαζί με ένα ακόμα ταχύπλοο μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Τουρκία.
Το πρώτο ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν τρεις Αλβανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν και κρατούνται, ακινητοποιήθηκε μετά από μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού στα ελληνικά χωρικά ύδατα μετά από καταδίωξη νότια της Μυτιλήνης.
Σήμερα το μεσημέρι μετά από συντονισμένη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών του λιμενικού σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. ανοιχτά του Αγκιστρίου εντοπίστηκε ένα ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός υπήκοος και το οποίο φέρεται να είναι το δεύτερο σκάφος που αναζητούσαν οι αρχές στην επιχείρηση ανοιχτά της Μυτιλήνης.
Για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών.
Νέο βίντεο λίγο μετά την φονική επίθεση στην Καλαμαριά - Η στιγμή που ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ καταρρέει
Σε απεργία διαρκείας από αύριο, Τρίτη, τα ταξί - Το επίμαχο άρθρο 52
«Πόσο καιρό σε περίμενα»: Ο Ουκρανός στρατιώτης που επέστρεψε από τον κόσμο των νεκρών
Όσκαρ 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ γεύτηκε το ίδιο φαγητό με το περσινό - Αυτοί που έμειναν με τις υποψηφιότητες στο χέρι…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




