Παρμενίων 2019: Προσάραξε σε αβαθή το «Ελλη» - Ματαιώθηκε η άσκηση για το Πολεμικό Ναυτικό
Για προληπτικούς λόγους ματαιώθηκε το σκέλος που συμμετείχε το ΠΝ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η φρεγάτα Ελλη προσάραξε σε αβαθή στην Σαμοθράκη, στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων 2019. Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπισε πρόβλημα στην περιοχή Καμαριώτισσα κι έτσι το κομμάτι της άσκησης στο οποίο συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό, ματαιώθηκε. Η φρεγάτα θα έκανε μια αποβατική ενέργεια, όμως στις 3:30 προσάραξε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακυρωθεί το ναυτικό σκέλος της άσκησης.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας καθώς ούτε και ζημιές μετά από επιθεώρηση που έγινε στην φρεγάτα. Δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος, όμως προληπτικά, ώστε να μην υπάρξουν τυχόν απρόοπτα, αποφασίστηκε να ματαιωθεί το ναυτικό σκέλος της άσκησης Παρμενίων 2019 που ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή.
Χθες (3/10) στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, παρακολουθώντας μέρος της άσκησης.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



