Novartis: Καταθέτει ο Καλογήρου για την πολύκροτη υπόθεση
Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την πολύκροτη υπόθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να καταθέσει για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Καλογήρου κλήθηκε στην Eισαγγελία του ανώτατου δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσει για την επίμαχη υπόθεση, καθώς έγινε αναφορά στο όνομά του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Ο τελευταίος υποστήριξε ότι υπήρξε συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Καλογήρου, με θέμα την απομάκρυνση της εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.
Ωστόσο, στη χθεσινή δική της κατάθεση η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Αγγελή, επίσης μετείχε στη συνάντηση, φέρεται να τη διέψευσε.
Φοροδιαφυγή - «μαμούθ» άνω των 17 εκατ. ευρώ: Δήλωνε άστεγη αλλά ζούσε σε βίλα με πισίνα
Το πακέτο της ΔΕΘ, η αντιπολίτευση και η Κυριακή των εκλογών: Τα 5+1 μηνύματα Μητσοτάκη
Ιταλία: 43χρονος άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια αστυνομικής σύλληψης - Φώναζε επανειλημμένα «βοήθεια»
«Καμίνι» η χώρα: Πού ξεπέρασε τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος - Έρχονται πιο δύσκολες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



