Οδηγός ΚΤΕΛ για αιμόφυρτο παιδί: Έκανα το αυτονόητο, δεν σταματούσε κανείς (vid)
Ακόμη δεν έχει επανέλθει η μνήμη του μικρού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φως στα αίτια του ατυχήματος που είχε ο πιτσιρικάς σε δρόμο της Μεσσηνίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία, περιμένοντας παράλληλα τον 12χρονο να θυμηθεί πώς έγινε το ατύχημα. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ μιλώντας στο messinialive.gr είπε ότι «έκανα το αυτονόητο». Όπως τόνισε ο μικρός έκανε σινιάλο με τα χέρια του στους διερχόμενους οδηγούς για να τον βοηθήσουν, και δεν σταματούσε κανείς.
Ο ίδιος θεώρησε καθήκον του να σταματήσει στη θέα του μικρού παιδιού γεμάτο με αίματα και να το επιβιβάσει στο λεωφορείο, προσφέροντάς του ταυτόχρονα τις πρώτες βοήθειες.
Ο οδηγός αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, τους γονείς του παιδιού και το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματισμένο μαθητή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκε και το ποδήλατο του παιδιού, και το παρέλαβε ο πατέρας του. Παρόλο που ο 12χρονος δεν είναι σε θέση ακόμα να θυμηθεί πώς ακριβώς χτύπησε, εκτιμάται από την Αστυνομία ότι πρόκειται για ένα απλό ατύχημα με ποδήλατο και το χτύπημα προήλθε από την πτώση του από το ποδήλατο. Οι γιατροί εκτιμούν ότι από το χτύπημα που έχει στο κεφάλι και από το σοκ, η μνήμη του παιδιού θα επανέλθει σταδιακά.
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



