Πειραιάς: Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι ύστερα από καβγά
Τραυματισμένη στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται μία γυναίκα, η οποία δέχτηκε πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22 στον Πειραιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας άγριο καβγά με άντρα μέσα στο μαγαζί στον Πειραιά. Ο άντρας είχε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.
Η μία εκδοχή είναι να την πυροβόλησε ο άντρας και η άλλη να προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Δεν αποκλείεται και το σενάριο το όπλο να εκπυρσοκρότησε πάνω στην προσπάθεια του άντρα να πάρει το όπλο από τα χέρια της γυναίκας.
Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εν ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά ενώ κι ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί από το ίδιο βλήμα στον ώμο.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



