Κηφισός: Απομάκρυναν το φορτηγό, αλλά παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα
Το φορτηγό βγήκε από την πορεία του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στα κιγκλιδώματα χωρίς να υπάρξει σύγκρουση με άλλο όχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με γερανό απομακρύνεται το φορτηγό που είχε ανατραπεί στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Παρά την απομάκρυνση του φορτηγού, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή για λίγο ακόμα, προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα από κλαδιά αλλά και σίδερα από τα κιγκλιδώματα.
Το φορτηγό βγήκε από την πορεία του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στα κιγκλιδώματα, χωρίς να υπάρξει σύγκρουση με άλλο όχημα. Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς.
Διαβάστε ακόμη
Όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ελβετία: Οι απειλές του Τραμπ, η οργή του Ιράν και τα «καυτά» θέματα
Το Ισραήλ απέλασε Έλληνες συνδικαλιστές που ήθελαν να επισκεφθούν τη Δυτική Όχθη - «Μας γύρισαν με την επόμενη πτήση»
Άγριο έγκλημα στη Λάρνακα με θύμα 22χρονο φοιτητή: Τον γνώρισε σε λεωφορείο και πέντε μέρες μετά τον σκότωσε
Επανάσταση στην αεροπορία: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο αεροσκάφος που θα κάνει το Λονδίνο-Σίδνεϊ σε μόλις 22 ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



