Κατά της αποφυλάκισης του παιδοκτόνου της Κρήτης η μητέρα των παιδιών
Ο 60χρονος πλέον άνδρας, έπειτα από 19 χρόνια φυλάκισης, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Δομοκού, την περασμένη Παρασκευή.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σάλος επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, έπειτα από την αποκάλυψη του cretapost.gr, που αφορά στην αποφυλάκιση του παιδοκτόνου της Κρήτης, Γιώργου Μεταξάκη. Ο 60χρονος πλέον άνδρας, έπειτα από 19 χρόνια φυλάκισης, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Δομοκού, την περασμένη Παρασκευή.
Κατά της αποφυλάκισης η μητέρα των τριών παιδιών
Η Αργυρώ Μεταξάκη, η μητέρα των τριών αγοριών που έπνιξε ο πατέρας τους στον Αλμυρό ποταμό, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κινηθεί κατά της αποφυλάκισης του 60χρονου. Μάλιστα χθες Τετάρτη βρέθηκε μαζί με τον δικηγόρο της, Χρήστο Τόλο, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου όπου συζήτησαν για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και να επιστρέψει ο Γιώργος Μεταξάκης στην φυλακή.
Πηγή: cretapost.gr
Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



