Η πρώτη κλήση του 2020 στην Αμεση Δράση: Κυνήγι άντρα με μπαλτά
Η πρώτη κλήση στο «100» έγινε μόλις ένα λεπτό μετά την έλευση του νέου χρόνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με περιπετειώδη τρόπο μπήκε το 2020 για τους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης. Η πρώτη κλήση στο «100» έγινε μόλις ένα λεπτό μετά την έλευση του νέου χρόνου. Συγκεκριμένα, στις 00.01 το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στη ΓΑΓΑ δέχτηκε την πρώτη κλήση του 2020.
Οπως αναφέρει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας, περιπολικό της Αμεσης Δράσης έλαβε σήμα για σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Συγκεκριμένα, άντρας κρατούσε μπαλτά και κυνηγούσε άτομο με πρόθεση να το τραυματίσει.
Οι άντρες της Αμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και αφόπλισαν τον δράστη, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος και ότι έχει εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Το στοιχείο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική στις κάμερες για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και το πρόσωπο «κλειδί»
Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
Χάκαραν τον ΕΦΕΤ: Το μήνυμα με νεκροκεφαλή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα
Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



