Λιβαδειά: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά εργοστάσιο ξυλείας στον Αγιο Γεώργιο Λιβαδειάς. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (4/1) από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στον χώρο του εργοστασίου, και γρήγορα πήρε διαστάσεις από το εύφλεκτο αποθηκευμένο υλικό.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Λιβαδειά, Θήβα και Οινόφυτα, έσπευσαν στο σημείο, με 6 οχήματα και 12 πυροσβέστες, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι μπορούν. Η καταστροφή είναι μεγάλη, ευτυχώς ωστόσο δεν κινδύνευσε κάποιος άνθρωπος. Τα αίτια της πυρκαγιάς, ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πηγή: lamiareport.gr
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




