Καιρός: Σε πλήρη ετοιμότητα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πολικό ψύχος
Όπως είπε ο κ Τσαλίδης κατά την προηγούμενη κακοκαιρία την περασμένη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέδραμε τις αρχές μεταφέροντας 49 επιβάτες που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια στο εθνικό οδικό δίκτυο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καιρός - Ηφαιστίων: Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Φίλιππος Τσαλίδης.
Σε όλο το δίκτυο από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη είναι σε ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα για να μην παγώσει το χιόνι και δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των τρένων ενώ σε βασικά σημεία του δικτύου έχουν σταλεί ντιζελομηχανές για να κινήσουν τις Αμαξοστοιχίες αν υπάρξουν διακοπές ρεύματος δεδομένου ότι η βασική σιδηροδρομική γραμμή της χώρας, Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ηλεκτροδοτούμενη.
Η ΔΕΗ είναι ένας αστάθμητος παράγων, τόνισε ο κ Τσαλίδης και πρόσθεσε: «Eλπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και με τον ΟΣΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο και τους Σταθμούς, είμαστε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κων. Σπηλιόπουλο».
Όπως είπε ο κ Τσαλίδης κατά την προηγούμενη κακοκαιρία την περασμένη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέδραμε τις αρχές μεταφέροντας 49 επιβάτες που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια στο εθνικό οδικό δίκτυο.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



