Ενταση έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης από εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Οι εργαζόμενοι ζητούν να δουν τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15/1) έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Νίκης, φώναζαν συνθήματα κι άναψαν καπνογόνα, φωτοβολίδες και πέταξαν κροτίδες.
Προς στιγμή επικράτησε ένταση, καθώς οι αστυνομία πήγε να απωθήσει το συγκεντρωμένο πλήθος, ωστόσο, η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε ιδιαίτερα και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Υπήρξε πληροφορία, που διαψεύστηκε αργότερα, ότι έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων, ωστόσο, η αποπνικτική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα των διαδηλωτών.
Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία επιδιώκουν συνάντηση με τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της πορείας της επένδυσης στη ναυπηγική μονάδα. Για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η εταιρεία ONEX, η οποία πρόσφατα απέκτησε τον έλεγχο των ναυπηγείων του Νεωρίου στη Σύρο.
«Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
«Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



