Tον ήρωα Μανώλη Γλέζο τίμησε o Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν
Για την απονομή του μεταλλίου «75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945» στον Ήρωα της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο (Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2020)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020 ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε τον εξέχοντα πολιτικό και κοινωνικό παράγοντα, θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης, κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν «Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών» (1963) Μανώλη Γλέζο.
Ο πρέσβης επέδωσε στον Μ. Γλέζο το επετειακό μετάλλιο «75 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945», το οποίο του απονεμήθηκε σύμφωνα με το Διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και τα θέματα των ρωσοελληνικών σχέσεων.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



