Μυτιλήνη: Κάτοικοι δεν επέτρεψαν στο «Mare Liberum» να δέσει στο λιμάνι
Τον εν λόγω σκάφος ανήκει στην μη κυβερνητική οργάνωση με την ονομασία «Sea Watch» με εμπειρία στις θαλάσσιες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ομάδα κατοίκων της Μυτιλήνης δεν επέτρεψε σήμερα το μεσημέρι στο πλοίο «Mare Liberum» να δέσει για τροφοδοσία στο λιμάνι της πόλης. Το πλοίο ανήκει στην μη κυβερνητική οργάνωση με την ονομασία «Sea Watch» με εμπειρία στις θαλάσσιες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Το πλοίο αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ από τις λιμενικές αρχές έγινε γνωστό στο πλήρωμα ότι δεν μπορεί να πλεύσει στα ανατολικά και βόρια του νησιού λόγω συνεχιζόμενων ασκήσεων και βολών του Στρατού.
Ας σημειωθεί ότι το πλοίο ήταν δεμένο στο λιμανάκι της Σκάλας Λουτρών, νότια της Μυτιλήνης απ' όπου αναχώρησε μετά από καταγγελλόμενη επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του, από αγνώστους το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
Διαβάστε ακόμη
Η 78χρονη του 2ου ορόφου είχε ζητήσει έλεγχο στο φυσικό αέριο έναν μήνα πριν την έκρηξη στην Πλάκα
Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ιατρού
Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Εικόνες καταστροφής στο κτίριο
Επική ναυμαχία στη Σομαλία: Ιρακινοί κάνουν «ντου» και απελευθερώνουν τάνκερ από πειρατές - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



