Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων σε βαγόνια και κτίρια που είχαν καταληφθεί από αλλοδαπούς
Συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Ελληνική επικράτεια και 5 για Διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι αμαξοστοιχίες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο προκειμένου να γίνει απολύμανση.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρέμβαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας παρουσία Δικαστικής Αρχής πραγματοποιήθηκε σε κτίρια, οικίες και βαγόνια στη Θεσσαλονίκη για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων.
Ερευνήθηκαν οι χώροι τεσσάρων οικημάτων, που βρίσκονται στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετικές καταγγελίες των ιδιοκτητών τους για παράνομη εγκατάσταση και διαμονή ατόμων στο εσωτερικό τους.
Συγκεκριμένα, ερευνήθηκαν οι χώροι και των τεσσάρων οικημάτων και εντοπίστηκαν συνολικά 18 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν 13 απ’ αυτούς για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Ελληνική επικράτεια και 5 εξ’ αυτών συνελήφθησαν για Διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Παράλληλα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Σ. Σταθμού Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν 20 αλλοδαποί εντός πέντε λειτουργικών βαγονιών αμαξοστοιχιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, αφού δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα. Οι αμαξοστοιχίες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο προκειμένου να γίνει απολύμανση. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
Εκλογές στη Γερμανία: Ήττα Μερτς σε Βερολίνο και Μεκλεμβούργο δείχνουν τα exit poll
Οι δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ: Καθαρό προβάδισμα ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει την ΕΛΑΣ και η ουρά μένει ανοιχτή
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό - Αναβλήθηκε η συναυλία του στο Μεσολόγγι
Σου τραγουδά ακόμα και στην αυλή σου: Ποιου πουλιού το κελάηδισμα συναρπάζει περισσότερο τον άνθρωπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



