Χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό για καλλιέργεια κάνναβης
Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήρι καλλιέργειας κάνναβης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την κατηγορία ότι είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένα εργαστήρι υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, συνελήφθη πρώην αστυνομικός.
Πρόκειται για 37χρονο, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς υπηρετούσε έως το 2018 στην ΕΛ.ΑΣ. χωρίς, όμως, η έξοδός του από το Σώμα να συνδέεται με απόφαση απόταξης.
Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Πολυγύρου πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εντόπισαν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, το οποίο διέθετε λαμπτήρες, θερμόμετρα, συστήματα εξαερισμού κ.ά.
Από το σημείο κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 27 δενδρύλλια κάνναβης (ύψους έως 1,8 μέτρα), πάνω από 7 κιλά κάνναβη, πέντε ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, φυσίγγια, σουγιάδες και μία σειρά από έγγραφα, το ακριβές περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται.
Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



