Συγκλονίζει ασθενής από κορονοϊό: Πέρασα μαύρες στιγμές - Πριν 3 μέρες είδα φως στο τούνελ
«O πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο», λέει ο 55χρονος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις δυσκολίες που πέρασε όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό μίλησε 55χρονος που νοσηλεύεται στο «Θριάσιο». «Δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Αλεξίου.
«Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω», σημείωσε ο 55χρονος για το ξεκίνημα της περιπέτειάς του, ενώ για την πρώτη μέρα που δεν εμφάνισε πυρετό πρόσθεσε: «Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από την χαρά μου».
Ο Αλέξης Αλεξίου συμπλήρωσε ότι «ακόμη δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης», ενώ έστειλε το μήνυμα ότι «ο κορονοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».
Αίγιο: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Ιταλό - Περιλούστηκε με οινόπνευμα για να καλύψει τα ίχνη του
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Δασκαλάκη: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο και ακόμη ένα πρόσωπο
Είναι τα εμβόλια mRNA η απάντηση σε μορφές καρκίνου; Πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί «γεννούν» ελπίδες
Η συνέχεια του «Τι έχεις; Τίποτα»: Γορίλας τσακώνεται με το ταίρι του και επαναπροσδιορίζει τη σχέση του...
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



