Πώς θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία: Τι αποφάσισε η Επιτροπή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολίαστων γιατρών στα νοσοκομεία οριστικοποίησε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας σε συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Συγκεκριμένα, το ιατρικό πρωτόκολλο επιστροφής προβλέπει:
- Δύο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας
- Να μην τοποθετηθούν σε μονάδας με ευάλωτους ασθενείς, όπως μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και μονάδες όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς.
Οι επιστήμονες της επιτροπής για τον covid έχουν συνεδριάσει άλλες δύο φορές για να εκδώσουν το πρωτόκολλο επιστροφής για τους ανεμβολίαστους νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι να σημειωθεί ότι θα γυρίσουν στα νοσοκομεία με 2 τεστ την εβδομάδα και μάσκα αυξημένης προστασίας.
Να υπενθυμιστεί ότι οι γιατροί που δεν εμβολιάστηκαν για τον covid θα επιστρέψουν στο ΕΣΥ 1.1.2023 έπειτα και από την απόφαση του ΣτΕ που άναψε το πράσινο φως για την επανένταξή τους στο σύστημα υγείας.
- Έντονη δυσαρέσκεια στην Αθήνα μετά την τουρκοαλβανική συμφωνία για τα Bayraktar - Τα καρφιά του Δένδια από τα Τίρανα
- Μητσοτάκης: Δεν είναι προεκλογικό δώρο το Market Pass - Ενόχλησε τους «αριστερούς του χαβιαριού»
- Τι είναι η γρίπη των σκύλων: «Κολλάνε» και οι άνθρωποι; Όσα πρέπει να ξέρετε για να προστατεύσετε τους μικρούς μας φίλους
- Φυσικό αέριο: Κάτω από τα 100 ευρώ μειώθηκε η τιμή - Σε χαμηλά επίπεδα 6μήνου
- Έχεις αναρωτηθεί αλλά ντρεπόσουν να ρωτήσεις; Αυτό σημαίνει το κάθε χρώμα των ρινικών εκκρίσεων
- ΟΑΚΑ: Σε δεύτερη μελέτη προχωρά το Tεχνικό Eπιμελητήριο - Οι καταγγελίες για έλλειψη συντήρησης και η άδεια «πέργκολας»
- Άγιος Παντελεήμονας: Η μητέρα έγινε ανθρώπινη ασπίδα για να σώσει την κόρη της - Είχε εμπλακεί σε ληστείες ο δράστης
- Ισπανία: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την πολύνεκρη πυρκαγιά σε κλαμπ - «Μαμά, σ' αγαπώ, θα πεθάνουμε»
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Έγκλημα αν δεν το δεις πριν φύγει: Το Netflix ετοιμάζεται ν’ αποσύρει την πιο «εθιστική» ταινία του… (Vid)
- Με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Αυτός είναι ο πιο εκνευριστικός τύπος του ελληνικού Instagram (Pics)

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr