ΕΟΦ: Απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής - Ανιχνεύτηκε μη εγκεκριμένη ουσία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του μη γνωστοποιημένου συμπληρώματος διατροφής NAPALM ENERGIZER με γεύση Pinacolada και Mango-lemon αποφάσισε ο ΕΟΦ.
Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των συμπληρώματος διατροφής NAPALM ENERGIZER με γεύση Pinacolada και Mango-lemon της εταιρείας FITNESS AUTHORITY Sp.z.o.o. Πολωνίας (παραγωγός).
Είχε προηγηθεί ενημέρωση ότι ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alpha-glycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food).
Το παραπάνω προϊόν οι αποδέκτες το προμηθεύτηκαν από τη Βουλγαρία. Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.
Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται για την εφαρμογή της παρούσης.
Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Νέες ταυτότητες: Τελειώνει ο χρόνος για τις παλιές - Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
Οργή στην Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε 15χρονο με αναπηρία επειδή δεν είχε εισιτήριο
Καρυστιανού: Αποστάσεις από πρόσωπα που εμφανίζονται ως συνεργάτες της - «Δεν υφίσταται face control»
Υποκλοπές: «Λέτε ότι η παρακολούθησή μου διατάχθηκε προφορικά;» - Οι διάλογοι «φωτιά» Ανδρουλάκη - Δεμίρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



