Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές όταν εφημερεύει το Ιπποκράτειο - Ακόμα και επτά ώρες αναμονή στα επείγοντα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Πέντε με επτά ώρες αναμονή χρειάζεται να περιμένουν οι πολίτες που προσέρχονται στα επείγοντα του νοσοκομείου Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη κάθε φορά που αυτό εφημερεύει.
Μιλώντας στο OPEN, ο Χρήστος Τζελέπης αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, τόνισε ότι η αναμονή των ασθενών διαρκεί από 5 έως 7 ώρες, από την ώρα που θα έρθουν στο νοσοκομείο μέχρι και την ώρα που θα εξεταστούν.
«Όταν εφημερεύει ένα νοσοκομείο και είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εφημερεύει μόνο του δημιουργούνται αυτά τα ζητήματα. Το προσωπικό σηκώνει μεγάλο βάρος. Το τελευταίο διάστημα έφυγαν 9 ακτινολόγοι και έχουν προσληφθεί μόλις 3» συμπληρώνει ο κ.Τζελέπης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



