Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στην Ινδονησία και συναγερμός για τσουνάμι
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,9 της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 16.53 ώρα Ελλάδας με επίκεντρο το πέλαγος Μπάντι στην Ινδονησία
Προειδοποίηση για τσουνάμι στις περιοχές της Ινδονησίας και της βόρεια Αυστραλίας εκδόθηκε μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση 6,9 της κλίμακας Ρίχτερ που καταγράφηκε στις 16.53 ώρα Ελλάδας με επίκεντρο το αρχιπέλαγος του Μπάντι στην Ινδονησία.
Είναι θετικό πως το εστιακό βάθος του ισχυρού σεισμού είναι στα 117 χιλιόμετρα. Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 345 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Τουάλ και 404 χιλιόμετρα νοτιοανατολική της πόλης Αμπόν της Ινδονησίας.
Διαβάστε ακόμη
Νέες ταυτότητες: Τελειώνει ο χρόνος για τις παλιές - Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
Οργή στην Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε 15χρονο με αναπηρία επειδή δεν είχε εισιτήριο
Καρυστιανού: Αποστάσεις από πρόσωπα που εμφανίζονται ως συνεργάτες της - «Δεν υφίσταται face control»
Υποκλοπές: «Λέτε ότι η παρακολούθησή μου διατάχθηκε προφορικά;» - Οι διάλογοι «φωτιά» Ανδρουλάκη - Δεμίρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



