Ο κορονοϊός έβαλε σε... μνημόνιο την Ουκρανία: Πήρε 5 δισ. δολ. από το ΔΝΤ
Θα έχει διάρκεια 18 μηνών προκειμένου η χώρα να βοηθηθεί στις προσπάθειες σταθεροποίησης της οικονομίας της, λόγω κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι το διοικητικό του συμβούλιο ενέκρινε μία δανειοδοτική συμφωνία ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και διάρκειας 18 μηνών για την Ουκρανία. Στόχος είναι η αναφερόμενη χώρα να βοηθηθεί στις προσπάθειες σταθεροποίησης της οικονομίας της, καθώς η οικονομική της κατάσταση έχει επιδεινωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.
Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι η έγκριση της δανειοδοτικής συμφωνίας επιτρέπει στην Ουκρανία να λάβει άμεσα μία δόση οικονομικής ρευστότητας περίπου 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το οικονομικό υπόλοιπο της συμφωνίας μπορεί να χορηγηθεί σταδιακά, μετά από τέσσερις αξιολογήσεις μέσα στο 18μηνο.
Διαβάστε ακόμη
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



