Στη Λιβύη ο Ακάρ μαζί με τον αρχηγό του τουρκικού ΓΕΕΘΑ Γκιουλέρ
Τους υποδέχτηκαν ο Λίβυος υφυπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός του Λιβυκού ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής του Τουρκικού πολεμικού Ναυτικού, ο τούρκος πρέσβης στην Τρίπολι, και άλλοι Λίβυοι και Τούρκοι αξιωματούχοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ακάρ και Γκιουλέρ έφτασαν πριν από λίγο στην Τρίπολη αεροπορικώς , στο αεροδρόμιο Μίτιγκα. Θα επιθεωρήσουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του Τουρκο-Λιβυκού Συμφώνου Συνεργασίας.
Τους υποδέχτηκαν ο Λίβυος υφυπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός του Λιβυκού ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής του Τουρκικού πολεμικού Ναυτικού, ο τούρκος πρέσβης στην Τρίπολι, και άλλοι Λίβυοι και Τούρκοι αξιωματούχοι.
Μετά την τελετή υποδοχής,οι Ακάρ και Γκιουλέρ μετέβησαν στην Διοίκηση Αμυντικής Συνεργασίας για την Ασφάλεια και Παροχής Συμβουλευτικής Βοήθειας που έχει συσταθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας.
Διαβάστε ακόμη
Προφυλακιστέοι οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η μαραθώνια απολογία και όσα τους «έκαψαν»
Κυψέλη: Οι καθιζήσεις... μετατόπισαν και τις διαβεβαιώσεις Ταχιάου για την ασφάλεια στα σπίτια
To ενεργειακό «ράλι» φέρνει μέτρα: Συναγερμός για την πορεία των τιμών - Μπαράζ συσκέψεων
Μαζωνάκης, ΔΕΘ και Κασιδιάρης: Τα αντέχεις όλα; (S2E01)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




