Ρωσία: Aνακοινώθηκαν περισσότερα από 6.600 νέα κρούσματα κορονοϊού
Οι Αρχές ανακοίνωσαν πως 135 άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου – οι θάνατοι φτάνουν τους 10.296🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο επίσημος απολογισμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Ρωσία, ο τέταρτος μεγαλύτερος στον κόσμο, αυξήθηκε τη Δευτέρα σε 687.862, αφού αξιωματούχοι ανέφεραν 6.611 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες. Οι Αρχές ανακοίνωσαν επίσης πως 135 άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, αυξάνοντας τον επίσημο ρωσικό απολογισμό των νεκρών από Covid-19 σε 10.296.
Το σαββατοκύριακο η Ινδία ξεπέρασε τη Ρωσία και έγινε η χώρα με τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, ο αναπαραγωγικός ρυθμός του νέου κορονοϊού στη Ρωσία παραμένει στο 1. Στη Μόσχα, ο ρυθμός αυτός αυξήθηκε από 0,03 σε 0,96.
Διαβάστε ακόμη
Αγρότες: «Ρήγμα» στο μέτωπο των 18 που λένε «ναι» στο διάλογο - Για ποιο λόγο έφυγαν τρακτέρ από τα Πράσινα Φανάρια
Όταν ο Ζελένσκι δέχτηκε να παραχωρήσει το 20% των εδαφών της στη Ρωσία - Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων
Ξεκίνησαν τα χιόνια στην Πάρνηθα: Έκλεισε ο δρόμος προς το καζίνο - Στα λευκά και η Ιπποκράτειος Πολιτεία
Ρόδος: «Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη στα χέρια του Ραφαήλ» - Τι καταγγέλλει η οικογένεια του 19χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



