Δυναμιτίζει το κλίμα ο Ακάρ: Υπάρχουν αμφισβητούμενα νησιά στο Αιγαίο
«Συμβουλεύω τους Έλληνες φίλους μας να ακούσουν τους δικούς τους πολίτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός Άμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για αμφισβητούμενα νησιά στο Αιγαίο έκανε λόγο ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε συνέντευξή του στο BBC.
«Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν νησιά των οποίων η κυριαρχία αμφισβητείται. Υπάρχουν βραχονησίδες και βράχια. Πρέπει να προσέχουμε σε αυτά τα θέματα. Πάνω σε ορισμένα από αυτά οι Έλληνες γείτονές μας πραγματοποιούν επισκέψεις σε υψηλότατο επίπεδο με υπερβολικές επιδείξεις και τελετές. Μην με ρωτάτε πώς αυτό επηρεάζει την κατάσταση».
«Ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί, πολιτικοί με κοινή λογική, κάποιοι ακαδημαϊκοί και απόστρατοι στρατιωτικοί αναλύουν την κατάσταση πολύ καλά. Συμβουλεύω τους Έλληνες φίλους μας να ακούσουν τους δικούς τους πολίτες», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας στη συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λιβύη.
Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Η απίστευτη ιστορία συνταξιούχου σε κοντέινερ - Σεισμόπληκτος και πλημμυροπαθής του Daniel ζει χωρίς ρεύμα επί 6 μήνες
Ανησυχία με Ιράν: Νέες στρατιωτικές ασκήσεις με δοκιμές πυραύλων μέσα σε ένα μήνα
«Η χρονιά του χταποδιού»: Πώς η κλιματική αλλαγή οδήγησε στην αύξησή του στην Αγγλία και τι σημαίνει αυτό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



