Αμερικανός στρατηγός: Αποστολή 1.200 νέων Ρώσων μισθοφόρων στη Λιβύη
Οι μισθοφόροι της ομάδας Βάγκνερ θα στηρίξουν τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρωσία έστειλε πρόσφατα στρατιωτικά μαχητικά αεροσκάφη στη Λιβύη με 1.200 νέους μισθοφόρους της ομάδας Βάγκνερ, προκειμένου να στηρίξουν τον στρατάρχη Χαφτάρ.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης στην Αφρική, στρατηγό, Στήβεν Τάουνσεντ, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «για πολύ καιρό, η Ρωσία αρνήθηκε εντελώς τον ρόλο της στην κρίση της Λιβύης. Αλλά δεν είναι πλέον δυνατό να το αρνηθούμε. Έχουμε δει τη Ρωσία να στέλνει μαχητικά τέταρτης γενιάς στη Λιβύη. Παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη βήμα προς βήμα», δήλωσε ο στρατηγός Τάουσεντ.
«Οι σημαίες στα μαχητικά αεροσκάφη δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Οι κινήσεις της Ρωσίας που αποσταθεροποιούν στη Λιβύη είναι σαφώς ορατές. Η διεθνής κοινότητα και ο λαός της Λιβύης δεν πιστεύουν ότι η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με τους μισθοφόρους στη Λιβύη και ότι δεν έχει συγκεκριμένες προθέσεις και φιλοδοξίες», πρόσθεσε.
Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



