Ρωσία: Υπέγραψε δεύτερο συμβόλαιο με την Τουρκία για τους S-400
Το συμβόλαιο για τη δεύτερη παρτίδα S-400 υπέγραψαν Μόσχα και Αγκυρα, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Rosoboronexport🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεύτερο συμβόλαιο για παράδοση S-400 υπέγραψε η Ρωσία με την Τουρκία. Ειδικότερα, Μόσχα και Άγκυρα υπέγραψαν συμβόλαιο για δεύτερη παρτίδα S-400 στην Τουρκία, όπως γνωστοποίησε ο Alexander Mikheev, γενικός διευθυντής της Rosoboronexport.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου Rostec είχε χαρακτηρίσει ως «πολύ πιθανό» το ενδεχόμενο η Τουρκία να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για την προμήθεια και μιας δεύτερης παρτίδας των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του OPEN TV, Θανάση Αυγερινό, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν στη Μόσχα ότι το συμβόλαιο υπεγράφη και συζητούν τώρα κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και κάποιες πλευρές της χρηματοδότησης του συμφωνητικού.
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Θανάση Αυγερινού για το OPEN
Φρούριο η Θέουτα, με νέα αγκαθωτά συρματοπλέγματα: Διαδικτυακά καλέσματα για νέα μαζική έφοδο - «Μην περάσετε τώρα»
Φωτιά στη Χαλκιδική: Κάηκε δάσος... αλλά λίγο, λέει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης
Η Ινδονησία στον ρυθμό των μετασεισμών: Δεκάδες νεκροί και ισοπεδωμένα κτίρια μετά τον ισχυρό σεισμό
Εικόνες ντροπής στην Πάρο: «Πιάστηκαν» στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ - Βίντεο ντοκουμέντο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



