Μόρια: Η Μέρκελ θα ανακοινώσει πόσους μετανάστες και πρόσφυγες θα υποδεχθεί
Η καγκελάριος σχεδιάζει συναντήσεις με περιφερειακούς δημάρχους για τη μετεγκατάσταση μερικών από τους άστεγους πλέον κατοίκους της Μόριας,🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιμέτωπη με πιέσεις για να αναλάβει δράση μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια της Λέσβου, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει υποσχεθεί ότι θα ληφθεί μέχρι μεθαύριο, Τετάρτη, μια απόφαση για την υποδοχή περισσότερων προσφύγων, έγινε γνωστό από πηγές του κυβερνώντος κόμματος.
Η Μέρκελ βρίσκεται σε επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ και σχεδιάζει επίσης συναντήσεις με περιφερειακούς δημάρχους για τη μετεγκατάσταση μερικών από τους άστεγους πλέον κατοίκους της Μόριας, δήλωσαν σήμερα στο Γερμανικό Πρακτορείο μέλη της κυβερνώσας Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) έπειτα από συνομιλίες υψηλόβαθμων κομματικών αξιωματούχων. Το Γερμανικό Πρακτορείο επισημαίνει πως η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να επικεντρώνει σε μια κοινή ευρωπαϊκή λύση στην ανθρωπιστική κρίση.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



