Γαλλία: Πέθανε από κορονοϊό ο διάσημος Ιάπωνας σχεδιαστής Kenzo
Εφυγε σε ηλικία 81 ετών ο πιονέρος της Kenzo - Ο πρώτος σχεδιαστής από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου που επιβλήθηκε στο Παρίσι, όπου και έκανε καριέρα και διάσημη τη φίρμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Kenzo Takada υπέκυψε σήμερα στην Covid-19, ανακοίνωσε εκπρόσωπός του. Ο πρώτος Ιάπωνας σχεδιαστής που επιβλήθηκε στο Παρίσι, όπου και έκανε καριέρα και διάσημη τη φίρμα Kenzo, πέθανε στο αμερικανικό νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine από τις συνέπειες της Covid-19 σε ηλικία 81 ετών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η πρώτη ανδρική συλλογή του κυκλοφόρησε το 1983. Βέβαια, πρώτα πειραματίστηκε με αρώματα λανσάροντας το King Kong το 1980, το οποίο δημιούργησε «απλώς για διασκέδαση». Το 1988, η σειρά των γυναικείων αρωμάτων ξεκίνησε με το Kenzo de Kenzo, Parfum d’été, Le monde est beau και L’eau par Kenzo. Το Kenzo pour Homme ήταν το πρώτο του ανδρικό άρωμα (1991). Το FlowerbyKenzo, που κυκλοφόρησε το 2000, καταχωρήθηκε από τον ιστότοπο της Vogue ως ένα από τα καλύτερα κλασικά γαλλικά αρώματα όλων των εποχών.
Από το 1993 η μάρκα Kenzo ανήκει στη γαλλική εταιρεία ειδών πολυτελείας LVMH.
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




